Olen saanut sentään jotain aikaiseksikin, vaikka olen hiukkasen lukenut tenttiinkin. Tässä olisi kokeiluni sabluunoiden kanssa. Koristelin vain kastelukannun:

573453.jpg

Ja tietty, täytyi sohottaa sen tuputtimen kanssa! Ja noin siinä sitten kävi, etä hiukkasen meni yli. Ihan toimiva systeemi, joten jos sitten ehkä uskaltaisin soveltaa sitä sinne seinäänkin... Nii toinen kokeilu, massan pyörittely. Tuotti tulokseksi sen, että ei musta aunakaan ole muovailijaksi! Tämmöisiä sain siis aikaiseksi Cernit-massasta:

573449.jpg

Sen verran kamalia, etten laitakaan niitä siihen tarkoitukseen, mihin niitä ajattelin! Värinä oli joku ihme "vanha kulta" (?) (ostin nimittäin jonkin näköisen aloituspakkauksen) Noo sutta ja sekundaa tulee minkä kerkiää!

No, onneksi tupsahti tänään postilaatikkoon ATC- kortteja! Vaihdoin kortteja Sannan kanssa. Tämmöisiä ihanuuksia + yllätys!!!

573446.jpg

Ihanaa vanhaa "tekstiä", kuvioita ja leimasin kuvia! KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS JA KUMARRUS!!!!! Mutta nuo kortit ovat ihania! (pingviini, kisu ja sarvikuono) IHANAA!!! Omat ovat valmiita ja yritän laittaa ne postin vietäväksi huomenna! Ai niin, posti oli kohdellut huonosti pingviiniä tai oikeestaan sen timanttia! Näppäränä liimasin sen takaisin :) (heh heh)

Nii mun DECOON mahtuu vielä.

Jatkampa lukemista..... ;D