Pitää nyt pikkasen itestään ilmoitella. Kunnossa ruvetaan pikku hiljaa olemaan :) Harjoittelu etenee... hitaasti mutta varmasti kohti loppua!! KAKSI VIIKKOA ENÄÄ!!! Mikä taasen tarkoittaa 10 pv harjoittelua! 10 PÄIVÄÄ!! Ajatelkaa kuinka vähän se on! No joo, arvioinnista tuskin tulee mitään kovin hyvää. Mutta. Tässä viime viikolla olen ollut ahkerakin! Olen tehnyt sentääs 4 korttia! (heh heh)

425340.jpg

Näistä tuli ihan kivoja. Ja ihan kivat deco sivutkin sain väsättyä. Tässä siis Kaisan Satukirja decoon ja oma sivuni ensiviikolla matkaan lähtevään decooni:

425827.jpg

Vasemalla siis oman deconi sivu. Ja oikealla Ihaan mietteitä. Muistutanhan itse Ihaata(sen jonkin testin mukaan..) ;) Kuvat on hiukka huonot, mut en jaksanu ruvet vehkomaa niitten kans.

Seuraavaksi meinaan sitten vihdoinkin kokeilla niitä ihme tuuma-juttuja (inchies). saas nährä, mitä siitäki tulee. ATC.t on jääny ny vähemmälle, kun jokin mua nyt ottaa niis päähä. En oikee osaa niit tehä oikein. Kaikkee kyl on kiva kokeil. Ehkäpä jossain vaihees taas niitki teen. Nyt olen kans osallistunu moneen decoon, laskelmien mukka ole osallistunu ainaski 5 decoon! (heh heh)

Ja tosiaan tentti sitte peruttiin! Se luennoitsija ei enää niitä kokeita tee kun ei pirä enää luentojakaa. Kiva kiva. Kukakohan ne sitte tekee?! Ja kiva, jos huhtikuu on täyn kaikkea mahrollista hommaa ja se uusinta on sillo! Harmittaa toisaalta, kun nyt olis ollu aikaa lukea(jos olis viittiny)Ja sitte huhtikuus haluaa jo keskittyä johki muuhun asiaan. Kaipa ne siitä järkkääntyy.

EDIT: MUISTAKAA KATSELLA KUUNPIMENNYSTÄ!! Meillä on taas kotona ensiluokkaiset eturivin paikat ja nyt on vielä kirkas ilma. Varmaankin katsellaan, mitä taivaalla näkyy :)