Nyt on sitten marraskuu ja tehoelvytys opeteltu oikein kunnolla (toivon vaan, etten koskaan joudu tekemään sitä oikeesti...) Opettaja oli aivan mahtava! Meillä oli niin hauskaa, kunnes se samainen v...nen harakka pyyhälsi paikalle ja alkoi taas valittaa luennoistaan. Mukana oli jälleen sellane hajuvesipilvi, et 2 astmaatikkoa oli pyörtymisen partaalla!Tosin niin oli muutkin... No täsät hyvästä, että hän itse sekoittaa tunteja ja missaa luentoja, niin saamme tehdä tehtävän. Voi tittu! No kotiin päästyäni pää oli sen vert kipiä, et Artun kanssa tein vain pikku lenkin ja menin maate. Nukuin kevyesti 1.5 h. Ja lisääki olisin pystyny, mut pakotin itteni ylös. On nimittäin paljon tehtävää!

Ja nyt on lunta!!!!! Artulla on niin ihanaa! Täytyy joskus muistaa ottaa kamera pihalle mukaan ja kuvata.Niin valosaa ja tekis mieli hakea joululaulut esille! Olen saanut jotain aikaiseksikin: huovuttanut, tehnyt pieniä enkeleitä, kutonut sukkaa ja virkannut.

Sitten löysin blogikierroksellani Tatsilta tämsse jutu:

1. Nappaa sinua lähimpänä oleva kirja, oli se sitten mikä hyvänsä.
2. Avaa kirja sivulta 123.
3. Lue kuudes lause.
4. Kirjoita se blogiisi.

Lähin kirja: Lääkehoito(kauhia raamattu 592s...). Sivulla 123, 6. lause kertoo meille:Hengenahdistusta lievitetään auttamalla potilas mukavaan istuma-asentoon, jossa hän voi kumartua eteenpäin ja saada tukea käsilleen ja jaloilleen. (kyseessä oli vaikeutuneen astman lääkehoidosta) Heh onpas mielenkiintoista...