Olin tuossa sunnuntaina :-) Lammuja oli tullut lisää. Nyt on enää noin 40 uuhta poikimatta..... Heh heh. Karitsoja oli siinä 20 paikkeilla eilen. Ties, vaikka olisi taas tullut lisää. Elviksestä en taaskaan huomannut ottaa kuvaa, mutta nappasin yhdestä sisarusparista kuvan, joka hiukan epäonnistui. Pari on niin mainio! Toinen näyttää pandalta ja toinen dalmatialaiselta. ;-D Tässä kuva toisesta viikarista, kuten näkyy kova oli hinku jonnekin muualle... (poseraa kuin kunnon koira ikään....)

1444174.jpg

Tämä oli siis se musta pilkullinen... Tämän sisarus oli silmistään musta, naama valkoinen ja muuten mustaa ja valkoista. Hassuja. Vilja kertoi, että muutama uuhi oli ominut toisen uuhen karitsoja ja sitten joku oli vaan alkanut keinoemoksi, kun emä hyljeksi. On ne tosiaan epeleitä, moderneja äitejä ;-)

Mutta sitten aivan toiseen asiaan. Meille on siis tulossa kunnallisviemäröinti. Maksaa hunajaa, ja kokoajan tulee lisää ikäviä yllätyksiä; lisälaskuja :-( että tiukilla ollaan. Eipä tarvitse edes haaveilla mistään mukavasta, saati hienosta pihasta. Se on nyt rouhittu auki, ja lisää vielä möyritään... Mutta tässäpä surullisen kuuluisa "paska pumppu"

1444184.jpg

Että tollanen 3m täytyy kaivaa maahan.... Jokaisen tiellä asuvan pihaa koristaa siis vielä tuollainen kiva harmaa törö.

Kaipa mää menen syämä iltapalaa. Sain parit decotkin tehtyä.