Aivan liian äkkiä!! Oli paljon suunnitelmia, että mitä tekis, mutta mikään niist ei oikein toteutunut. No kyllähän tänään hiukan kukkasmaalla tongin, ja kesäkukat napsin irti ruukuista. Niih, kesä alkaa olemaan jo lopuillaan; ilma on vileämpää kuin aikaisemmin, kosteutta on paljon, koulukin on alkanut, Paimion opiston kurssitarjonta saapui postissa... Syksy tulee väistämättä. Mutta tehtiin luokkakamun kanssa päätös; me mennään joogaan ja balletoneen!! Lisäksi päätin, että nyt rupian käymään uimassa (taas). Notta ihan kivasti alkaa tää syksy.

Ja tehtiin me ukon kanssa kova keikka: mentiin pitkästä aikaa Valasrannalle tanssimaan Jussi & the boysin tahdissa. Vaikka väsyttikin, olin jotenkin tänään niin pirteä. Kyllä se hiukan piristää, kun pääsee jonnekkin muualle, eikä tarvitse omia seiniä kattella kotona. Ja kyllä, tehtiin se päätös, että mennään viellä toisenkin kerran Valakselle, kun siellä on Jani & Jetsetters. Siinähän sitä onkin.. Viimeksi muuten kävimme tanssimassa Aurassa viime alkusyksystä! Että on siitä aikaakin... Vaikka oli vähän ihmisiä, oli ihan kivan tuntuiset tanssit. Jussi osaaaaa!! :)

Ja sitten, mä sain iha ite ton chatti- hommelin tohon sivun laitaan :) Vaiks yleensä kaikki menee päin mönkää. No kaipa tuo harjoittelukin tuosta menee... Hitaasti, mutta varmasti. Eipä tunnu olevan sekään mun alaa, mielenterveys tai kehariala meinaan. Enkä tie, mihin sitä sitten suuntautuisi. No en sitä jaksa nyt taas murehtia, kun pitäisi sitä opinnäytehommeliakin jo alkaa miettiä....

EDIT: Menin ja osallistuin tähän! Ja sitten olen "osallistunut" myös tällaiseen.  JOULU TULEE!!!!!! ;)