Nyt sitten oikeasti!! vaikka koulua olenkin käynyt jo kuusi viikkoa, mutta jotenkin harjoittelua ei koulunkäynnisksi mieltänytkään. No vain kolme viikkoa! Sitten uudelleen harjoitteluun. Meitin tuutoropekin vaihtuu ja tuttu ja turvallinen ope jää huolehtimaan uusista oppilaista. Harmi. No kyllähän ne kaikki asiat yleensä menee ihan hyvin, vaikka välillä ottaakin päähän.

Mutta! viikonloppu tuli sitten vietettyä Hyvinkäällä. Näin auton ikkunasta monta mielenkiintoista kauppaa, mutta kiertely jäi vähälle, koska vietimme lauantai päivän Arttua trimmaten. Artusta oli tullut komia uros!! :,) Mun pikkune hauva!Trimmaaja sanoi, että kyllä puolessa vuodessa on tapahtunut! Artulle oli tullut "massaa ja raamia" lisää. Näytti komialta urokselta, jopa seisoi kuten kunnon suursnautserin kuuluukin. Jotenka kehoitus lonkkakuviin tuli nyt. Ja kova "painostus" näyttelyyn. voi voi. Mun hauvavauva alkaa olemaan aikuinen!!

Sunnuntaina sentääs käytiin parilla kirpparilla. Tein mahtavia löytöjä! Kevyttoppatakin 10e, servettinippu 1.50 ja ihania kulhoja halvalla! Kaikki tuleepi käyttöön :) Kerrankin ja pitkästä aikaa löysin jotain. Tosin täällä Turunseudulla kirpparit on jääny taas vähemmälle kiertelylle kovien hintojen takia. Mutta kyllä huomaa, että jotkut ostavat jostain halvalla runsaasti tavaraa ja pistävät myyntiin hiukan isommalla hinnalla. No se ei mulle kuulu :)

Nyt mun täytyy ensiviikolla ottaa itteeni niskasta, ja tehdä kirjallinen tehtävä, ja askarrella jotakin. Yksi deco tuossa odottaa tekemistä ja inspiraatiota, mutta nyt väsyttää, ja taidan ottaa ihan rennosti loppuehtoon. Että täällä taas koti nurkilla!

big SuperSmileys (105)

EDIT: Tässähän se meitin komia poika on, trimmin jälkeen

928577.jpg

Hih, hyvin näkyy viellä nuo "ihomakkarat" :-D