Että Kirkaa ei enää ole! Surullista. Hänen musiikki herättää niin paljon muistoja ja ajatukia lapsuudestani ja nuoruudestani. Äiti on aina ollut kova Kirka fani ja kotona hänen musiikkia kuunneltiin paljon. Toiset artistit olivat Juice ja Hector. Yksi on heistä enää jäljellä. :,(

No tämä aamu alkoi hyvin, kuumetta 37,5! Kiva kiva. Ja joku herätti mut aamulla viestillä 6 aikaan!!! Meinasin ihan suuttua, mutta viestissä luki: "Onnea, kun olet kestänyt mua neljä vuotta" Parkuhan siitä mulla pääsi. Tosiaan, 1.2. on meitin vuosipäivä! Siis neljä vuotta tuli täyteen! Harmi, että olen lupautunut töihin.. No ei siinä mitään la illalla voi tehdä vaikka mitä, mutta tää kuume nyt harmittaa. Enpä olis uskonu, että muru laittaa viestiä het aamusta! Täytyy varmaan kaupassa käydä ja ostaa jotain kivaa ylläriksi..(mikäli jaksan, alkaa nimittäin tabut tehota, kun hikittää)

Edit: 13.25 Ei tää pirun kuume laske! Nousee vaan! No eipää auta muu kuin maata ja luoda lämmintä vaan. Sairaalaankin ilmoitin, etten pääse. Ymmärsivät kyllä. Yhtä luokkakamua suosittelin heille. Saa nähdä, suostuuko hän menemään.