Olen jo monessa blogissa törmännyt tähän:

854965.jpg

Nappi on suora linkki Piukun sivuille, jolta koko kamppanja on lähtöisin. Hänelle voipi käydä jättämässä myös kommentin, jos napin ottaa mukaansa. :)

Ja todettakoon, että en ole ite mikään viinaksista kieltäytyjä, enkä katso pahalla, jos joku nyt joskus ottaa (vaikka vähän reilumminkin). Mutta mun omasta elämästä on paljon viety, viinan takia. Kärsin siitä edelleen. Lapsuus meni aina siihen, että osa suvusta joi, RUNSAASTI. Iloista joulua mulla ei ole viellä ollut koskaan. Vaikka nyt vanhempana joulun vietto onkin erilaista, ei ikinä ole saanut olla iloinen, vaikka joulusta pidänkin. (Syynä ei toki nyt ole juopottelu, vaan aina juuri jouluna on sattunut kaikkea ikävää.) Mutta huumeiden käyttö on asia, jota en hyväksy. EN missään muodoissa. Edes kokeilua en hyväksy. Ja tupakoiti on mielestäni turhaa keuhkojen tuhoamista. Ketään en kuitenkaan halua tuomita, vaikka itse kieltäydynkin. :) Vakava asia.

Mutta mennäämpäs hiukan iloisempaan asiaan!!! Nimittäin Hetalla olisi tiedossa blogitapaaminen!!! Mukaan mahtuisi viellä! Käykääpä ihmeessä ilmoittautumassa mukaan!!

No eipä tässä mitään ihmeempiä ollutkaan asiaa :) Mitään askarteluja en ole saanut tehtyä. En vain ole jaksanut. Sitten kävijämääräkin ylitti 20000!!! Kiitos siitä teille lukijat ja kävijät!! Ja blogini täyttää myös pian vuosia, 1-vee tulee täyteen piakkoin....