Heh, ruotsia on tänään koulussa pelkästään, niin pitäähän se päivä sillä kielellä aloittaa...

No ei sentääs, viikonloppu takana ja ihanan viikonloppu olikin, vaikka olikin rankka trimmi rupeama. Nyt se kesti 5 h. Uutta karvaa olikin alkanut jo kasvaa. On kuulemma tyypillistä, että näin keväällä uutta karvaa on enemmän, kun reppana yrittää lämmittää itteensä. Ja trimmaaja katseli taas Arttua noin niinkuin tuomari! Hoikka koira vielä, alkaa selväsi jo aikuistumaan, isohkon kokoinen siitä tulee, säkä taisi olla 70cm. Hoikkuus ei vielä tässä haittaa, on hyvä, ettei pääse tulemaan epämuodostumia... No joo, meitin pöljä paino pää viidenten jalkan heitin pihal ja nuuhki tarkkaan kaikki mahdolliset hajut. Ja niitähän heillä on, kun koiria riittää. Trimmaajalle on muuten tulossa hauvavauvoja harmaille riiseneille!! Voi ihanaa!

Yhdellä kirppiksellä ehdittiin käymään. mitään en ostanut, vaikka kaikkea ihanaa näin (lähinnä kasseja, yksi oli vaaleanpunainen...)Sitten kävimme Ukon kamun luona kattomassa heitin "uutta" taloa, joka on nyt rempan alla. HUH HUH! Ei voi muuta sanoa, on siinä heillä hommaa (jos kyl on meilläkin) Mutta kiva mökki noin muuten, kodikkaan oloinen ja he muuttavat sitä aika lailla; seiniä on kaatunut ja uusia tehty. Kiva siitä kyllä tulee.

Tuossa viimeviikolla bongasin 5000 kävijän MarLin blogissa. Ja näin raikkaan keväisen paketin sain eilen:

475978.jpg

Toi kisu on ihan Keltun näköinen!! KIITOS MARLI IHANASTA PAKETISTA!!!!

ATC-korttejakin olen tehnyt oikein urakalla, ja huomenna laitan kaikki postiin. Kuvaa vasta myöhemmin...Pirkkiksen pääsiäiskorttiringin korttikin on valmiina ja lähtee jo huomenna saajalleen ;) Ja Annitannin matskuvaihtokin on kasassa ja lähtee huomenna. (näköjään oikee postipäivä tulossa keskiviikosta) Notta monelle on luvassa jotain postilaatikkoon.

Sitten kävin vierailemassa taas Marikan sivuilla, ja siellä oli tämmöne. Ja pakkohan se oli tehdä. Tässä tulos:

Olet kaikkien paras ystävä, ellet satu ärhäkälle tuulelle ja vartioi omiasuuttasi, kokoa rauhattomana laumaasi tai pissaa naapurien pihalle. Autat ystäviästi mielelläsi. Olet kekseliäs ja löydät ratkaisun useimpiin kohtaamiisi haasteisiin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

62% koira, 19% kissa 04%hamsteri ja 15% kultakala

Tot hamsteria ihmettelen, mähän yleensä jemmaan kaikkea mukavaa.. No joo. Taidanpa tästä mennä aamukahvin keittoon :) HYVÄÄ PÄIVÄNJATKOA KAIKILLE!