No on kyllä totta, että sudet liikkuu myös asutuksen lähellä ja voi tullaa pihallekkin (tiedä, mitä yöllä meitin pihalla liikkuu). Mutta tää Noustecityssä ollut elikka todennäköisesti oli koira, en oikein usko, että sudet sentään autojen kimppuun käy. Joillakin koirilla on sellainen taipumus. No joo.

 Huomasin eilen Artussa aivan uuden piirteen!! Lunta oli ihanasti ja siinä juostiin pihalla. Enhän mä sitä taas älynny, että siellä lumen alla on edelleen sitä jäätä ja on liukas. Naureskelin, kun Arttu ryömi ja suti. Oltiin "nattaa" Tietenkin mä tein kauniin hepsankeikauksen keskelle lumikasaa! Aikaisemmin Arttu tuli päälle möyrimään ja repimään sekä riehumaan. MUTTA, nyt se jotenkin ihmettelin, että nyt sattu jotain ja tuli viereen. Ei päälle, vaan siihen katsomaan, että "pääseekö toi nyt ylös tuolta"- tyyliin ja tökki kuonolla. Siirä rämmittyäni ja könkkäsin ylös, Arttu tuli siihen uudelleen viereen seisomaan (konteissa kiinni) ja katto, että mä sieltä pääsen ylös. Jännä. On muuten peffa kipiä...Kohta sitä koristaa kaunis mustansinisen sekainen mustelma. ;D

Mun täytyy nyt kyllä ottaa itteeni niskasta kiinni ja alkaa tekemään jotain järkevää (?)

Edit: 13.28: Perhana! Mul palaa pinna tän koneen kanssa! Äsken en päässyt mihinkään ja peruutin kaikki. Ja käynnistin uudelleen. Menin laittamaan komenttia ja nyt siellä on sitten se vanhakin kommentti, jonka mielestäni peruutin! On tää kanssa sanonko mitä! Ja lisä tietoa (jota osasinkin odottaa) Ensiviikko vielä Porvoossa. Ainua hyvä asia tähän päivään: pääsin ensiviikonlopuksi töihin Paimion sairaalaan. Se voi (toivottavasti) tarkoittaa myös sitä, että pääsen sinne kesäksi.