On jostain syvältä! Suoraan sanottuna. Ja niin on muidenkin osastojen. Miksi ihmeessä Paimioon lähetetään ihminen, joka on niin pahassa astmakohtauksessa, ettei henki kulje? Ja ilman tippaa, niin, ettei suoneen saada laitettua MITÄÄÄN hengitystä helpottavaa lääkitystä?! Kysyn vaan?! Niin ja sama ihminen jouduttiin lähettämään ihan TYKSIIN, ja siellä ihmetellään, että miksi Paimiossa ei pärjätä.

Niin, Paimiossa ei ole mitään toimintaa viikonloppuisin, saati saatavilla mitään tehohoitoa! Kyllä on ihmeellistä! Niin, nyt tämä ihminen on TEHOLLA SYDÄNKOHTAUKSEN TAKIA. niin.... Älkää vaan hyvät ihmiset sairastuko! Kyllä ihmettelen tätä toimintaa täällä Turun seudulla!

Että siis, miksi minä tätä työtä teen? No onpahan sitten joskus lähellä kaikki palvelut, kun Paimion sairaalan osastot siirtyvät Turkuun, TYKSin läheisyyteen.

Menen muualle kiukuttelemaan...

 

EDIT: 21.10

Siis, enhän mää ollu edes kattonu tota kommentointi lootaa!!Et se on noin hieno! Kiitos kuuluu Bluelle!!! Hän on tehnyt tämän ihanan pohjan, nyt vasta kerkiän senkin mainostaa! :-/ Mutta kuitenkin.

Kiukutti kyllä illalla niin paljon tuo Tyksin valittaminen. Noh, ei Paimion tk:ssakaan niin kivaa ole. Rempassa sekin paikka on... Mutta kyllä otti päähän, kun ei täällä peräkylällä mitään teho-osastoa/ valvontaa/ hoitajia ylenmäärin/lääkäreitä senkään vetaa ole. Että toivon, että tuo potilas SELVIÄÄ hengissä. Kaikkensa nuo KOLME hoitajaa ja YKSI lääkäri tekivät!