Sain vihdoinkin aikaiseksi ottaa niitä kuvia ;) Tässä ekassa on pikainen kokeilu tuosta cd- korttiaskartelusta. Ei kauhean hyvä, mutta olikin harjoitteluversio. Joutsenet on kyl söpöt.

222651.jpg

Tässä seuraavassa on Paimion messujen saalis: alpakapikkuisen lankaa.

222654.jpg

Kummasti näyttävät liilaalta, mutta ovat oikeasti vaaleanpunertavat ja aivan pehmoiset kerät! Niitä on niin terapeuttista hipelöidä. Niistä valmistuu todennäköisesti sukat. Ja kirpparin löydöt:

222652.jpg

Värit taas hiukan vääristyvät, mutta edessä oleva vaaleanpunainen pitsi oli aivan ihana! (mikä ihmeen vaaleanpunainen kausi mulla nut on oikein menossa?!) Mutta keittiön verhot ovat siniset sentään! Ovat oikeasti jouluverhot, mutta itse miellän ne ennemmin talviverhoiksi. Toisaalta jouluksi ei ole muitakaan verhoja, joten saavat kelvata joulunakin. Ja kuvassa näkyy myös osittain kukkalauta, joka on itse kunnostettu vanhasta ja kulahtaneesta.

222660.jpg

Ja hei, pakko oli ottaa Maran tekemästä liinasta kuva!

222659.jpg

Pikkupöydän päällä on liinan väriin sopiva sininen kannu ja kori. Sopivat sattumalta yhteen. Kaupassa ollessani huomasin Prismassa taas lankatarjouksia, seiskaveikkaa!! Värit oli onneksi aivan kamalia, tai siis eivät olleet miun makuun. Askartelukaupoissakin tuli pyörittyä, mutta sain itteni hillittyä! WAU. En ostanut mitään uutta, vaikka mieli teki. Päätin, että vanhat on nyt tehtävä valmiiksi!